|
مقام معظم رهبری همیشه به امر استقلال و اعتماد به درون و سرمایه های خودمان تاکید دارند و چه بهتر می شود که سخن رهبر را که در مورد همه مسائل کشور است را ابتدا در مورد مصداقهای داخل استانی اجرایی کنیم.
یکی از مواردی که همواره در مورد خصوصیات مردم شهرستان بیرجند شنیده ایم داشتن علم و فرهنگ بالای مردم این خطه است، به طوری که این استان به مهد علم و ادب و فرهنگ شهرت یافته است. آن چه که همه بر آن توافق دارند و از آن سخن می گویند دارا بودن این استان کویری از نیروی انسانی کارآمد است همان طور که مدیر کل پست استان در مراسم معارفه اش، اظهار کرد: استان خراسان جنوبی مهد فرهنگ و علم و دانش است و بزرگان زیادی را به کشور تقدیم کرده است. در این جا یک سوال بزرگ به وجود می آید و آن این است که این بزرگان و نیروی انسانی بالای استان کجا هستند؟ بی شک در وجود چنین افرادی شک نداریم، اما چرا با وجود چنین افرادی سکانداران ادارات استان باید از استانهای دیگر باشند؟ برای نمونه استاندار خراسان جنوبی مهندس خدمتگزار از خراسان شمالی، مدیر کل اداره کار و رفاه اجتماعی آقای سنجری، مدیر کل پست استان آقای صابریان، فرماندار بیرجند آقای منصوری و چند تن دیگر از مدیران از خراسان رضوی و یا مدیر کل سازمان صنعت، معدن و تجارت از استان همدان و البته دیگر مدیران و فرماندارانی که همه از آ ن ها اطلاع داریم، هیچ کدام اهل خراسان جنوبی نیستند. خوشبختانه و یا متاسفانه مدت زمانی است که خراسان جنوبی به عنوان پایلوت یا بهتر است بگوییم سکوی پرش برخی مسئولین انتخاب شده است و مدیران پس از چندی که مدیریت، آموزش ها و غیره را در این استان دیدند بار سفر را بسته و چون در این منطقه محروم کارکردهاند با ارتقای شغلی به شهرهای بزرگ و یا استان تهران گرفتهاند. جالب این جا است که در مورد طرحهایی نیز که سرانجام آن مشخص نیست استان خراسان جنوبی را به عنوان پایلوت طرح قرار میدهند. نیروی انسانی توانمند و متخصص ظرفیت مناسبی برای هر استان است که الحمدلله در استان ما وجود دارد و آثار و تبعات استفاده از نیروهای بومی را میتوان در عملکرد مثبت مدیران دستگاههای اجرایی مشاهده کرد چرا که تا زمانی که یک مدیر بخواهد با استان خدمت خود آشنا شود و پتانسیلهای آن خطه را دریابد دوران مدیریتش به پایان رسیده است. درست است که همه باید در راستای تعالی و پیشرفت کشور بکوشیم اما بومی سازی در این خصوص و تکیه بر نیروهای داخلی می تواند سبب افزایش کارکردها شود و احساس استقلال و خودباوری را در بین مردم افزایش دهد.
مقام معظم رهبری همیشه به امر استقلال و اعتماد به درون و سرمایه های خودمان تاکید دارند و چه بهتر می شود که سخن رهبر را که در مورد همه مسائل کشور است را ابتدا در مورد مصداقهای داخل استانی اجرایی کنیم.
زمانی که به نیروهای انسانی داخل استان اعتماد نداریم و از آنها استفاده نمی کنیم چطور می توانیم این سخن را در سطح کشوری و مسائل بین المللی عملیاتی کنیم.
اگر عملکرد مدیران بومی را درمقایسه با عملکرد مدیران غیر بومی در نظر بگیریم مطمئنا به تواناییهای نیروهای داخلی پی خواهیم برد و اجازه خواهیم داد که مردم سخت کوش استان خود پستهای سازمانی دیارشان را برعهده بگیرند چرا که هیچ کس برای کسی دلسوزتر از خودش نیست.
این تنها به این منحصر نمیشود چراکه توجه نکردن به نیرو و ظرفیت های بومی خود اقدامی ضد سیاست های اقتصاد مقاومتی است. انتهای پیام/ ت
تاریخ ارسال مطلب : سه شنبه 93/11/28 | نویسنده : alamdarbasir
|
|
تمامی حقوق این وبلاگ و مطالب آن متعلق به علمدار بصیر می باشد و انتشار مطالب با ذکر منبع مانعی ندارد.
طراحی و اجرا : مرکز فرهنگی صالحون |